У зв’язку зі вступом у дію в новій редакції нових Законів України «Про метрологію та метрологічну діяльність», «Про технічні регламенти та оцінку відповідності та нових нормативно-правових актів у сфері законодавчо регульованої метрології», «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», з метою надання методичної допомоги відповідальним за забезпечення єдності вимірювань на підприємствах зернового комплексу, працівникам метрологічних служб, випробувальних лабораторій, для оцінки їх можливостей та технічної компетентності, керівникам з якості, ДП «Миколаївстандартметрологія» проводить 28 травня 2019 року в місті Миколаїв обласний семінар на тему: «Сучасний стан та перспективи метрологічної діяльності підприємств та лабораторій у світлі оновленого законодавства України. Забезпечення єдності вимірювань на підприємствах зернового комплексу. Діяльність зернових випробувальних лабораторій. Актуальність впровадження системи НАССР для підприємств, які займаються зберіганням та переробкою зернових культур».

Шановні учасники! Якщо Вас цікавлять інші проблемні питання, просимо завчасно повідомити адміністратора семінару за тел/факс (0512) 34-40-36, додатково (0512) 24-21-14, E-mail:  Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. 

На семінарі з лекціями та консультаціями виступатимуть провідні фахівці ДП «Миколаївстандартметрологія». Всі учасники можуть отримати консультації з питань семінару.          

Семінар проводиться на безкоштовній основі.

Просимо підтвердити свою участь за вищезазначеними телефонами та електронною адресою.

Місце проведення семінару: м. Миколаїв, проспект Героїв України, 9, Головний корпус Національного університету кораблебудування,     ауд. 414.


Програма семінару на тему:
«Сучасний стан та перспективи метрологічної діяльності підприємств та лабораторій у світлі оновленого законодавства України. Забезпечення єдності вимірювань на підприємствах зернового комплексу. Діяльність зернових випробувальних лабораторій. Актуальність впровадження системи НАССР для підприємств, які займаються зберіганням та переробкою зернових культур».
28 травня 2019 року