У рамках проекту «Екскурсійні програми для освітян»  відбулася екскурсія на ковбасний цех ФОП Масловського Ю.В.  (ТМ «Мясов град»)

 

 

Робочий момент екскурсії

У рамках проекту випускники закладів освіти мають змогу відвідати провідні підприємства Миколаївщини, які неодноразово ставали переможцями Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України».

08 травня 2019 року в рамках проекту «Екскурсійні програми для освітян» студенти ІV курсу Миколаївського національного аграрного університету відвідали ковбасний цех фізичної особи-підприємця Масловського Юрія В’ячеславовича, продукція якого відома під торговельною маркою «Мясов град».

Ковбасний цех ФОП Масловського Ю.В. – це сучасне, стабільне та одне з найвідоміших підприємств із виробництва м’ясних та ковбасних виробів не лише в м. Миколаєві, а й за його межами. Головна мета діяльності підприємства, за визначенням керівництва, – виготовлення якісної та безпечної продукції, яка повністю задовольняє вимоги й очікування споживачів.

На базі сучасних технологій і обладнання від відомих німецьких та австрійських фірм підприємство виробляє майже 100 найменувань ковбасних виробів. Високоякісна продукція виготовляється з охолодженої сировини вітчизняного виробництва з додаванням натуральних спецій, що забезпечує її неповторний смак та вишуканий аромат.

 

Робочий момент екскурсії

Технологічний процес виробництва контролюється досвідченими технологами та спеціалістами. Ставлення працівників до своєї роботи відображається в гаслі підприємства «На сторожі якості», оскільки питанню якості й безпечності продукції приділяється особлива увага. Готова продукція підлягає контролю за показниками якості та безпечності і тільки після цього потрапляє в торговельну мережу.

Більшість ковбасних виробів виробляються в натуральних оболонках,  які гарантують  якість продукції  та  високі смакові властивості. На кожному етапі виробництва здійснюється контроль щодо забезпечення якості сировини та продукції, дотримання параметрів технологічних процесів.

Триповерхова будівля ковбасного цеху спроектована відповідно до вимог державних санітарно-гігієнічних норм і правил. На першому поверсі споруди розташовані виробничі, на другому – складські, на третьому – санітарно-гігієнічні та побутові приміщення, адміністративні кабінети.

Робочий момент екскурсії

За випуск якісної продукції, значний внесок в благодійну діяльність, високий професіоналізм та плідну співпрацю ФОП Масловського Юрія В’ячеславовича неодноразово було нагороджено подяками, грамотами та дипломами органів державної виконавчої влади.

Студенти МНАУ під час екскурсії взяли участь у дегустації продукції ковбасного цеху та оцінили її зовнішній вигляд, органолептичні показники, зазначили свої зауваження та пропозиції в дегустаційних листах.

 

Робочий момент екскурсії

 

ДП «Миколаївстандартметрологія» запрошує до співпраці заклади освіти Миколаївської області.

 

Із питань співпраці звертайтесь до відділу стандартизації та науково-методичної роботи, м. Миколаїв, просп. Центральний, 11/5 або за телефонами: (0512) 34 60 27, (095) 287 18 94. Начальник відділу: Пустовіт Галина Станіславівна.