Шановна Ірино Михайлівно!

Прийміть сердечні вітання з ювілейним Днем народження!

Довгі роки Ви на своєму посту успішно вирішуєте завдання розвитку державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації». Ви пройшли шлях від інженера до директора, заслужили високий авторитет і повагу своєю багаторічною діяльністю, професіоналізмом, активною життєвою позицією, працездатністю. Завдяки Вам підприємство стало відомим не тільки в Миколаївській області, а й за її межами.

Сьогодні  Ви перебуваєте  на найпродуктивнішому життєвому етапі,  коли багатий досвід гармонійно поєднується з мудрістю і знанням життя, коли зроблено вже дуже багато, а майбутнє наповнене новими планами. Вас знають  як керівника високого рівня, приклад щирої любові до рідної землі, енергійну й відповідальну людину, здатну успішно втілити в життя найсміливіші плани, нові рішення для процвітання підприємства та галузі, досягнення позитивних змін в житті.Успіхи і розвиток регіону свідчать про те, що Ви відбулися як лідер у своїй діяльності, заслужили повагу земляків як грамотний і мудрий управлінець.

Бажаємо Вам нових успіхів, невичерпної творчої енергії, міцного здоров'я і всього найкращого! Нехай Ваші досвід і високий професіоналізм, розуміння цінностей життя і людей завжди служать Миколаївській області та Україні. 

Щастя Вам і Вашим близьким, благополуччя і всіх земних благ!

З ювілеєм! З повагою колектив ДП «Миколаївстандартметрологія»