Щиро вітаємо директора ДП «Миколаївстандартметрологія» Романенко Ірину Михайлівну з нагородженням Дипломом лауреата Урочистої Церемонії «Імена року - 2018»! 


          Директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Романенко Ірина Михайлівна була відзначена Дипломом лауреата Урочистої Церемонії «Імена року - 2018» та нагрудним знаком «За професійні досягнення «Ім’я у науці та виробництві».

 
 

 


         3 березня 2019 року у розважальному комплексі «USHUAIA» пройшла VIII Урочиста Церемонія «Імена року – 2018». Згідно з програмою заходу відбулось урочисте вручення нагород лауреатам, концертна програма та ділове спілкування учасників.

 

          Адміністрація, профком та колектив ДП «Миколаївстандарт-метрологія» щиро вітає Ірину Михайлівну з нагоди відзначення нагородою та бажає незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі. Нехай Ваша енергія, багаторічний досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал і надалі служитимуть на благо підприємства та Миколаївської області!

ДП «Миклаївстандартметрологія»