Засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції


      01 березня 2019 року у ресторані готельного комплексу «Турист» відбулося засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції, яка виготовляється підприємствами міста та області:


Романенко І.М.  -  голова регіональної дегустаційної комісії – директор ДП «Миколаївстандартметрологія»

Члени комісії:


1. Фоміна С.В.  -  заступник директора з питань стандартизації, якості та наукової діяльності ДП «Миколаївстандартметрологія»
2. Полєха В.С.  -  Голова обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування і послуг
3. Деменнікова Т.А.  -   Заступник начальника управління з питань розвитку ринкової інфраструктури – начальник відділу розвитку споживчого ринку, підприємництва, цінової та регуляторної політики департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Миколаївської ОДА
4. Дергач І.Е.  -  Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
5. Мінська К.В.  -  Інженер-технолог ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1»
6. Назаренко І.В.  -  Доцент кафедри готельно-ресторанної справи і туризму Міжнародного класичного університету ім. П. Орлика
7. Підпала Т.В.   -  завідувач кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва МНАУ
8. Сергєєва Т.І.  -  провідний інженер відділу стандартизації та науково-методичної роботи ДП «Миколаївстандартметрологія»
9. Циган І.М.  -  Начальник управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області
10. Яцеленко С.С.  -  Директор ДП «Миколаївський центр проблем захисту прав споживачів»
11. Бабаєв А.В.  -  експерт



Зразки продукції для дегустації ФОП Сагун Л.А.


Зразки продукції для дегустації ФОП Сагун Л.А.


Зразки продукції для дегустації ФОП Сагун Л.А.


      Свою продукцію для дегустації надали три миколаївські виробники. ФОП Сагун Л.А. представив м'ясні та м’ясорослинні напівфабрикати. Серед дегустаційних зразків були голубці, зрази картопляні з м’ясом, пальчики м'ясні, котлети звичайні, сало зі спеціями «Закуска». ФОП Сергієня В.О. демонстрували кулінарні вироби (салати та соління): яблука мочені, салат «Здоров'я», мідії у гранатовому соусі та морква «По-корейськи». Останнім дегустували торт ТМ «Миколаївський наполеон», ТОВ «Миколаївський торт».
 


Зразки продукції для дегустації ФОП Сергієня В.О.
 


Зразки продукції для дегустації ФОП Сергієня В.О.


       Дегустатори оцінювали запропоновані зразки за зовнішнім виглядом, формою, консистенцією, кольором, смаком, запахом, начинкою та виглядом у розрізі. Окремо розглядалася упаковка та маркування. Після заповнення дегустаційних листів, вони мали змогу прокоментувати свої враження від продукту та надати рекомендації виробникам.


 
Зразок  продукції для дегустації ТМ «Миколаївський наполеон», ТОВ «Миколаївський торт»


       Можна впевнено сказати, що захід пройшов успішно, адже у присутніх є бажання дізнатися більше інформації про продукцію, яку дегустували, а у виробників взяти до уваги побажання та зауваження дегустаторів з метою покращення якості продукції, яку вони виготовляють.


       За детальною інформацією щодо поставлення продукції на виробництво звертайтесь до відділу стандартизації та науково-методичної роботи, начальник відділу Пустовіт Галина Станіславівна, тел. 34-60-27, ел. пошта: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

ДП «Миколаївстандартметрологія»