Шановні замовники послуг ДП «Миколаївстандартметрологія»!


Повідомляємо про те, що відповідно до наказу Мінекономіки № 6807 від 29.06.2023 утворено комісії з реорганізації ДП «Миколаївстандартметрологія» та ДП «Херсонстандартметрологія» шляхом їх приєднання до ДП «Одесастандартметрологія».


 Наразі, з метою оптимізації об’єктів державної власності, що належать до сфери управління Мінекономіки і здійснюють свою діяльність у сферах стандартизації, метрології та метрологічної діяльності, оцінки відповідності та захисту прав споживачів, проводиться реорганізація підприємств системи технічного регулювання по всій Україні.


Відповідно до наказу Мінекономіки № 9249 від 25.07.2023 ДП «Миколаївстандартметрологія» буде реорганізовано у Миколаївську філію ДП «Одесастандартметрологія».


Запевняємо всіх наших замовників послуг про те, що ДП «Миколаївстандартметрологія» і в якості Миколаївської філії ДП «Одесастандартметрологія» буде продовжувати надавати послуги якісно, швидко, за тими самими вимогами, та керуватися принципами неупередженості як і до проведення реорганізації.


Ми завжди цінуємо наших клієнтів і сподіваємося на подальшу співпрацю задля нашої Перемоги над ворогом.