21 січня 2022 року  з нагоди святкування Дня Соборності України в Миколаївському  академічному українському театрі драми та музичної комедії  під час проведення урочистостей відбулося нагородження державними нагородами заслужених людей міста Миколаєва. Серед них медаллю «За працю і звитягу» відзначено ЛЕБЕДЄВУ Антоніну Павлівну — головного бухгалтера Державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» (указ Президента України № 406/2021 від 23.08.2021 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Незалежності України»).

   Лебедєва Антоніна Павлівна працює на ДП “Миколаївстандартметрологія” з 1996 року,  на посаді головного бухгалтера - з 2007 року.

   За час роботи на підприємстві проявила себе принциповим, грамотним і відповідальним керівником, вимоглива до себе та підлеглих. Набутий досвід, знання та навички передає підлеглим по роботі. Її поважають за сумління, професіоналізм та щирість і доброту.

                              Шановна Антоніно Павлівно!

      Ваша багаторічна праця, Ваші здобутки та успіхи на професійних теренах отримали заслужене визнання на державному рівні. Тож прийміть щирі вітання від колег та побажання добра, щастя, міцного здоров’я і всебічних гараздів на щодень.  

    

 

З повагою,

адміністрація та колектив

ДП «Миколаївстадартметрологія»