УВАГА!

Запрошуємо загальноосвітні та позашкільні заклади до участі у виставці-конкурсі дитячого малюнка 
«Я хочу жити в якісному світі» 
у 2021 році

        Щорічно відповідно до Указу Президента України від 31 липня 2004 року № 854  «Про забезпечення умов для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», Розпорядження Президента України від 14 жовтня 2004 року № 252/2004-рп «Про підтримку проведення Європейського тижня якості в Україні» та з метою популяризації загально -державного руху за підвищення якості життя Державним підприємством «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» за підтримки Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації проводиться  виставка-конкурс дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі». Виставка-конкурс проводиться з метою формування у свідомості дітей - наймолодших споживачів суспільства, асоціативного уявлення про якісну, безпечну продукцію та дає можливість їм реалізувати власні творчі здібності і талант.

       До участі у виставці-конкурсі «Я хочу жити в якісному світі» приймаються роботи дітей, що мешкають в Україні, таких вікових категорій:
   1 категорія: 5–8 років;
   2 категорія: 9–12 років;
   3 категорія: 13–17 років.
        Конкурсні роботи учасників мають бути виконані за номінаціями:
    “Я пізнаю якісну продукцію”;
   “Ми – архітектори якісного світу”;
   “Кращий плакат на споживчу тематику”.
       Творчі роботи будуть прийматись разом із супровідними листами з 15 квітня до 10 вересня 2021 року для оцінки та визначення кращих робіт.
     До участі приймаються виключно індивідуальні творчі роботи, виконані в довільній графічній або живописній техніці (олівці, фломастери, фарби тощо). Розмір малюнка має бути формату А-2 (420 х 594 мм). На зворотному боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити (українською мовою):

- номінація;

- назва роботи, техніка виконання;

- прізвище, повне ім'я та вік автора малюнка;

- прізвище, повне ім'я, по-батькові, вчителя автора роботи;

- населений пункт проживання, район проживання;

- коротка біографічна довідка з описом творчих досягнень та хобі;

- назва навчального закладу,  номер контактного телефона.

     Малюнки не оформлюються рамкою, паспарту, наклейками та інше. Роботи, що не відповідають вимогам, для участі у виставці-конкурсі не приймаються.

        До 15 вересня на підсумковому засіданні конкурсне журі визначає переможців виставки-конкурсу (перше, друге і третє місця) у кожній номінації відповідно до вікових категорій. Переможці заходу нагороджуються дипломами та цінними подарунками, учителі переможців – подяками, а школи, в яких навчаються діти, - дипломами. Допускаються додаткові заохочувальні призи від спонсорів виставки-конкурсу для учасників, роботи яких не стали переможцями. Оригінали робіт, які зайняли (перше, друге і третє місця)  у кожній номінації відповідно до вікових категорій, виставляються на виставковій експозиції.
        Роботи можна надавати наручно або поштою на адресу: 54029, м. Миколаїв, просп. Центральний, 11/5 (зупинка Водопровідна), ДП «Миколаївстандартметрологія».
     Детальну інформацію про виставку-конкурс дитячого малюнка “Я хочу жити в якісному світі” можна отримати за тел. (0512) 40-93-36,  по e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. (Пустовіт Галина Станіславівна), Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. (Башмакова Анна Миколаївна), на офіційному веб-сайті ДП «Мико-лаївстандартметрологія» http://ncsms.com.ua



ДП «Миколаївстандартметрологія»