07.02.2021 пенсіонер, у минулому заслужений працівник ДП «Миколаївстандартметрологія», який пропрацював на підприємстві з 1973 року по 2013 рік, Володимир Глонза святкував своє 74-річчя.

        Будучи ще юнаком, Володимир Глонза часто їздив у відрядження зі своїм батьком Миколою Глонзою, який у той час працював повірником на ДП «Миколаївстандартметрологія». Згодом після закінчення інституту Володимир розпочав свій трудовий шлях на підприємстві повірником відділу механіків. За добросовісну та сумлінну працю, значний внесок у розвиток сфери технічного регулювання Володимир Глонза був нагороджений відзнакою Держспоживстандарту – нагрудним знаком «Почесний працівник».

На фото: повірник Володимир Глонза на робочому місці

ДП «Миколаївстандартметрологія»

      Представники ДП «Миколаївстандартметрологія» привітали Володимира Глонзу, активного фоловера сторінки підприємства на Facebook, побажавши йому довгих літ, міцного здоров’я та всіх благ. Низький уклін та велике спасибі Вам, Володимире, за самовіддану працю на благо підприємства, яке 01.12.2020 року відзначило своє 100-річчя з дня заснування!