У жовтні були підведені підсумки виставки-конкурсу «Я хочу жити в якісному світі», який проводиться на базі ДП «Мико-лаївстандартметрологія» з метою популяризації загальнодержавного руху за підвищення якості життя. На конкурс було надіслано 352 творчі роботи учнів з учбових закладів, гуртків, позашкільних творчих організацій м. Миколаєва, Первомайська та Єланицького району. Також надійшли роботи з Київської, Чернівецької, Вінницької областей та м. Дніпро і м. Кропив-ницький.

      У результаті засідання регіонального конкурсного журі, яке очолила директор ДП «Миколаївстандартметрологоія» Ірина Михайлівна Романенко, були обрані переможці за трьома віковими категоріями:

- I вікова категорія: 5-8 років;

- II вікова категорія: 9-12 років;

- III вікова категорія: 13-17 років

та за трьома номінаціями:

  • «Я пізнаю якісну продукцію»;
  • «Ми – архітектори якісного світу»;
  • «Кращий плакат на споживчу тематику».

     До 100-літньої річниці ДП «Миколаївстандартметрологія» переможці виставки-конкурсу були нагороджені дипломами та цінними подарунками. Учителі переможців – подяками, а школи, в яких навчаються діти, – дипломами.

                       Нагородження переможців конкурсу та їх учителів  

                     

 

                 

                                                      

             

        

 

                                                     

 

                                                         

 

    Учасники конкурсу також отримали заохочувальні подарунки від компаній (ТОВ «Лакомка», ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1», ПрАТ «Лакталіс», ТОВ «Агро-Юг-Сервіс»), продукцію яких зобразили у своїх малюнках.

 

На фото: ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1» нагороджує учасників виставки-конкурсу «Я хочу жити у якісному світі»

 

   Бажаємо переможцям та учасникам виставки-конкурсу «Я хочу жити в якісному світі» нових творчих звершень, цікавих робіт, натхнення та подальших успіхів на мистецькій ниві!