Збори

20.02.2020 року відбулися збори профспілкової організації, на яких був представлений звіт про виконання Колективного договору 2016-2020 рр. між ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» та профкомом ДП «Миколаївстандартметрологія». На зборах були присутні 85 членів профспілкової організації.

На заході, який відбувся у приміщенні Миколаївського аграрного університету, були присутні адміністрація, члени профкому та члени профспілки ДП «Миколаївстандартметрологія». 

 

На фото зліва на право: заступник директора з питань стандартизації, якості та наукової діяльності Світлана Фоміна, директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Ірина Романенко, заступник голови профкому Денис Данилюк, голова профкому Олена Кременецька

 Головний бухгалтер Антоніна Лебедєва доповіла про фінансовий стан підприємства, оплату праці, витрати та надання матеріальної допомоги.

 

 На фото: головний бухгалтер ДП «Миколаївстандартметрологія» Антоніна Лебедєва

Про соціальні та трудові відносини в колективі слухачі дізналися з доповіді начальника відділу кадрів Алли Пятак.

                         На фото: доповідач - начальник відділу кадрів Алла Пятак

Провідний інженер з охорони праці Любов Карпенко звітувала про виконання санітарно-гігієнічних вимог та дотримання безпечних умов праці на підприємстві.

 

На фото: провідний інженер з охорони праці Любов Карпенко

Голова профкому Олена Кременецька доповіла про роботу первинної профспілкової організації та її діяльність у напрямку реалізації умов, окреслених у Колективному договорі. Також піднімалися питання подальшого перегляду Колективного договору та перевибори голови профкому.

 

      На фото: доповідач - голова профкому Олена Кременецька

Світлана Корованенко, начальник юридичного відділу, розповіла про проект Закону України «Про працю», який планується прийняти на заміну Кодексу законів про працю України, та його вплив на трудові відносини між працівниками ДП «Миколаївстандартметрологія» та роботодавцем.

 

На фото: начальник юридичного відділу Світлана Корованенко

 Директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Ірина Романенко підвела підсумки зборів та закликала колектив до плідної праці і нових трудових звершень.


           На фото: директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Ірина Романенко

Під час заходу присутні члени профспілкової організації активно ставили питання доповідаючим. Усім були надані вичерпні роз’яснення та рекомендації.

Виконання Колективного договору 2016-2020 рр. між ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» та профкомом ДП «Миколаївстандартметрологія» визнано задовільним.