12 грудня 2019 року на базі Миколаївського національного аграрного університету в рамках угоди про творче співробітництво з ДП «Миколаївстандартметрологія» було проведено семінар на тему «Вимоги до підприємств, що надають послуги тимчасового розміщення. Категоризація готелів».

     На семінарі були присутні представники готельного бізнесу Миколаївської області, представники управління захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області, науково-педагогічні працівники Миколаївського національного аграрного університету та студенти, які здобувають вищу освіту за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа».

            На семінарі розглядались питання:

  • категоризація підприємств, що надають послуги тимчасового розміщення;
  • охорона праці та вимоги стосовно засобів вимірювальної техніки;
  • проблема забезпечення закладів, що надають послуги тимчасового розміщення якісною питною водою;
  • важливість туристичного збору в Миколаївській області;
  • інші питання, що стосуються послуг тимчасового розміщення.

На фото: директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Ірина Михайлівна Романенко; заступник керівника Органу з оцінки відповідності Вікторія Вікторівна Тишкевич

Вручення свідоцтва готелю «Reikartz River»

    Зі вступним словом розпочала семінар Директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Ірина Михайлівна Романенко. Під час свого виступу вона визначила привабливість та перспективність Миколаївщини у напрямку розвитку туристичного напрямку та закликала всіх присутніх до плідної співпраці. Крім того, Ірина Михайлівна повідомила про категорії готелів та аналогічних закладів тимчасового розміщення, а також розповіла про порядок отримання свідоцтва про встановлення категорій готелів та урочисто вручила таке свідоцтво готелю «Reikartz River».

   Заступник керівника Органу з оцінки відповідності Вікторія Вікторівна Тишкевич ознайомила присутніх із державними стандартами, що стосуються теми семінару. Зокрема, розглянула ДСТУ 4269 та ДСТУ 4268.

На фото: начальник електротехнічної лабораторії Богдан Євгенович Михайлішин

На фото:  начальник управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області Ірина Миколаївна Циган

     Питання актуальності відповідності нормам електромереж та електроустановок розкрив начальник електротехнічної лабораторії Богдан Євгенович Михайлішин. Начальник управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївській області Ірина Миколаївна Циган висвітлила питання управління безпекою харчових технологій у Закладах готельного типу. 

      За більш детальною інформацією просимо звертатись за адресою: м. Миколаїв, просп. Центральний, 11/5, Орган з оцінки відповідності, тел. (0512) 34 31 47.