Інформація

про участь ДП «Миколаївстандартметрологія» у

засіданні технічного комітету стандартизації

ТК 67 «Пиво та безалкогольні напої»

 

11 червня 2019 року в м. Київ відбулося засідання технічного комітету стандартизації ТК 67 «Пиво та безалкогольні напої» на базі ПрАТ Українська галузева компанія по виробництву пива, безалкогольних напоїв та мінеральних вод «УКРПИВО».

Від ДП «Миколаївстандартметрологія» участь у засіданні ТК 67 «Пиво та безалкогольні напої» прийняла заступник директора з питань стандартизації, якості та наукової діяльності – Фоміна Світлана Володимирівна.

На засіданні обговорювалися надані пропозиції та погодження остаточної редакції проекту ДСТУ 4658:201_ «СОЛОД ПИВОВАРНИЙ ПШЕНИЧНИЙ. Загальні технічні умови», а також необхідність впровадження у виробництво Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» та внесення пропозицій щодо розроблення Змін до ДСТУ 4069:2016 «Напої безалкогольні. Загальні технічні умови» в розділи «Маркування».

Всі пропозиції до першої редакції проекту ДСТУ 4658:201_ «СОЛОД ПИВОВАРНИЙ ПШЕНИЧНИЙ. Загальні технічні умови» від членів ТК 67 «Пиво та безалкогольні напої» таких підприємств, як: ТОВ «МАЛТЮРОП ЮКРЕЙН», ТОВ «Бердичівський пивоварний завод», ПрАТ «ОБОЛОНЬ», ДП «Мико-лаївстандартметрологія» були розглянуті.

Пропозиції ДП «Миколаївстандартметрологія» враховані в повному обсязі.

Робочий момент засідання технічного комітету стандартизації ТК 67 «Пиво та безалкогольні напої»

Кого зацікавила дана інформація, пропонуємо звернутися до відділу стандартизації та науково-методичної роботи ДП «Миколаївстандартметрологія» для отримання відповідей на свої запитання: пр. Центральний, 11/5, м. Миколаїв, тел/факс (0512) 34-60-27, е-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.