Інформація щодо прийняття участі у бізнес-форумі «НАССР IN UKRAINE» ДП «Миколаївстандартметрологія»
29 травня 2019 року у зв’язку з необхідністю обов’язкового впровадження системи НАССР при виробництві та обігу харчової продукції, в тому числі й на малих потужностях, що передбачено Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Головне управління Держпродспоживслужби Кіровоградської області та громадська спілка «Асоціація з інтеграції НАССР» провели Всеукраїнський форум «Євроінтеграційні зміни в українському харчовому законодавстві. Особливості впровадження системи НАССР».
Захід відбувся в Кіровоградській обласній філармонії. Учасниками форуму були виробники харчової продукції, керівники підприємств, закладів торгівлі та громадського харчування, ресторатори, директори навчальних та лікувально-профілактичних закладів – усього понад 850 осіб.
Робочий момент бізнес-форумі «НАССР IN UKRAINE"
У бізнес-форумі від ДП «Миколаївстандартметрологія» прийняли участь заступник директора з питань стандартизації, якості та наукової діяльності - Фоміна Світлана Володимирівна, начальник відділу систем управління – Кравчук Світлана Федорівна, провідні інженери відділу систем управління – Кременецька Олена Федорівна та Літвінчук Наталя Аркадіївна.
Учасники бізнес-форуму «НАССР IN UKRAINE» від ДП «Миколаївстандартметрологія»
Відкрив форум голова громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР» Владислав Веремеєнко. Він довів до учасників важливість питання щодо впровадження системи безпечності харчових продуктів та зазначив, що з 20 вересня 2019 року система НАССР є обов’язковою і для малих потужностей, в тому числі, і для закладів громадського харчування та харчоблоків дошкільних та освітніх закладів.
Голова громадської спілки «Асоціація з інтеграції НАССР» Владислав Веремеєнко
Веремеєнко Владислав, голова «Асоціації з інтеграції НАССР» (модератор заходу); Ігор Бойчук, начальник ГУ Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Відкриття заходу, вітальне слово |
Марина Бурдейна, керівник проектів видавництв ТЕХ МЕДІА ГРУП Актуальна література по контролю безпечності харчових продуктів на підприємствах з обігом харчових продуктів в Україні |
Руслан Петренко, тренер-консультант «Асоціації з інтеграції НАССР» |
Максим Бубновський, спеціаліст відділу маркетингу корпорації «Біосфера» Застосування методів кольорового кодування в процедурах клінінгу Pro service |
Надія Проценко, представник компанії Lindstrom Спецодяг персоналу – одна з найчастіших проблем випуску небезпечного продукту. |
Руслан Петренко, тренер-консультант «Асоціації з інтеграції НАССР» Система НАССР, 7 принципів, 12 кроків |
Наталія Пухальська, партнер компанії LCG INTERGRATION Нове харчове законодавство, ризик-орієнтований підхід при перевірках, відповідальність |
Під час форуму присутні мали змогу отримати відповіді на свої питання та поспілкуватися з експертами. Всі учасники заходу отримали сертифікати про участь у форумі.
З повагою,
заст. директора з питань стандартизації,
якості та наукової діяльності
Фоміна С.В.