«ДП «Миколаївстандартметрологія» співпрацює зі службою зайнятості міста Миколаєва для успішного укомплектування своїх вакансій та скорочення термінів підбору персоналу.
13 травня 2019 року заступник директора з регіонального розвитку та маркетингу Данилюк Денис Сергійович та начальник відділу кадрів Пятак Алла Анатоліївна прийняли участь у ярмарку-зустрічі, яку організував Миколаївський центр зайнятості з безробітними, які перебувають на обліку у Центрах зайнятості міста Миколаєва.
Для більш наглядного ознайомлення з роботою структурних підрозділів нашого підприємства, на початку зустрічі було переглянуто відео ролик про наше підприємство.
Заступник директора з регіонального розвитку та маркетингу Данилюк Д.С. розповів про унікальність нашого підприємства, послуги, які ми надаємо та про потребу в кадрах, в зв’язку з розширенням сфери діяльності підприємства.
Начальник відділу кадрів Пятак А.А. розповіла про кількісний та якісний склад працівників нашого підприємства; перелічила вакансії, які зараз є на підприємстві (з зазначенням середнього заробітку); умови роботи, про пріоритетні напрямки діяльності профспілкової організації.
В кінці зустрічі Данилюк Д.С. та Пятак А.А. особисто поспілкувалися з безробітними та з’ясували питання щодо працевлаштування, надали відповіді на питання, які цікавили потенційних працівників. Роздали листівки та обмінялися контактами з безробітними.»
Шановні колеги!
14 травня 2019 року заплановано проведення семінару на тему: «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення. Необхідність впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства»
Місце проведення заходу: Миколаївська область, Березанський р-н,
с. Коблеве, вул. Нептун, 3, база відпочинку «Нептун-1»
Мета заходу: Ознайомлення учасників семінару з вимогами чинних законодавчих та нормативних документів.
Участь у заході безкоштовна.
Програма:
10.00-10.30 |
Реєстрація учасників семінару. |
10.30 |
Відкриття семінару представниками ДП «Миколаївстандартметрологія» та Миколаївської облдержадміністрації |
10.40 |
Презентація на тему: «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення» Доповідач: заступник керівника Органу з оцінки відповідності ДП «Миколаївстандартметрологія» Тишкевич В.В. |
|
Кава-брейк |
11.40 |
Презентація на тему: «Необхідність впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства» Доповідач. Начальник відділу систем управління ДП «Миколаївстандарт-метрологія» Кравчук С.Ф. |
|
Підведення підсумків заходу, обговорення питань |
Просимо підтвердити Вашу участь у заході не пізніше 13 травня 2019 року у зручний для Вас спосіб:
- за телефоном (050) 415-24-55
- на Вайбер (095) 415-24-55
- або на e-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
контактна особа: Тишкевич Вікторія Вікторівна
Дякуємо за співпрацю!

У рамках проекту «Екскурсійні програми для освітян» відбулася екскурсія на ковбасний цех ФОП Масловського Ю.В. (ТМ «Мясов град»)
Робочий момент екскурсії
У рамках проекту випускники закладів освіти мають змогу відвідати провідні підприємства Миколаївщини, які неодноразово ставали переможцями Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України».
08 травня 2019 року в рамках проекту «Екскурсійні програми для освітян» студенти ІV курсу Миколаївського національного аграрного університету відвідали ковбасний цех фізичної особи-підприємця Масловського Юрія В’ячеславовича, продукція якого відома під торговельною маркою «Мясов град».
Ковбасний цех ФОП Масловського Ю.В. – це сучасне, стабільне та одне з найвідоміших підприємств із виробництва м’ясних та ковбасних виробів не лише в м. Миколаєві, а й за його межами. Головна мета діяльності підприємства, за визначенням керівництва, – виготовлення якісної та безпечної продукції, яка повністю задовольняє вимоги й очікування споживачів.
На базі сучасних технологій і обладнання від відомих німецьких та австрійських фірм підприємство виробляє майже 100 найменувань ковбасних виробів. Високоякісна продукція виготовляється з охолодженої сировини вітчизняного виробництва з додаванням натуральних спецій, що забезпечує її неповторний смак та вишуканий аромат.
Робочий момент екскурсії
Технологічний процес виробництва контролюється досвідченими технологами та спеціалістами. Ставлення працівників до своєї роботи відображається в гаслі підприємства «На сторожі якості», оскільки питанню якості й безпечності продукції приділяється особлива увага. Готова продукція підлягає контролю за показниками якості та безпечності і тільки після цього потрапляє в торговельну мережу.
Більшість ковбасних виробів виробляються в натуральних оболонках, які гарантують якість продукції та високі смакові властивості. На кожному етапі виробництва здійснюється контроль щодо забезпечення якості сировини та продукції, дотримання параметрів технологічних процесів.
Триповерхова будівля ковбасного цеху спроектована відповідно до вимог державних санітарно-гігієнічних норм і правил. На першому поверсі споруди розташовані виробничі, на другому – складські, на третьому – санітарно-гігієнічні та побутові приміщення, адміністративні кабінети.
Робочий момент екскурсії
За випуск якісної продукції, значний внесок в благодійну діяльність, високий професіоналізм та плідну співпрацю ФОП Масловського Юрія В’ячеславовича неодноразово було нагороджено подяками, грамотами та дипломами органів державної виконавчої влади.
Студенти МНАУ під час екскурсії взяли участь у дегустації продукції ковбасного цеху та оцінили її зовнішній вигляд, органолептичні показники, зазначили свої зауваження та пропозиції в дегустаційних листах.
Робочий момент екскурсії
ДП «Миколаївстандартметрологія» запрошує до співпраці заклади освіти Миколаївської області.
Із питань співпраці звертайтесь до відділу стандартизації та науково-методичної роботи, м. Миколаїв, просп. Центральний, 11/5 або за телефонами: (0512) 34 60 27, (095) 287 18 94. Начальник відділу: Пустовіт Галина Станіславівна.
Команда станції "Метрологічна"
У квітні 2019 року на території пам’ятки садово-паркового мистецтва «Ліски» відбувся профорієнтаційний квест «В пошуках професій», організований відділом профорієнтації Миколаївського міського центру зайнятості. У заході брали участь 4 команди із учнів 9-х класів Миколаївських загальноосвітніх шкіл № 6, 17, Миколаївської ЗОШ № 57 імені Т.Г. Шевченка, гімназії № 4. Мета квесту: актуалізація та розширення уявлень учнів про світ професій, створення розвивального профорієнтаційного середовища.
Команди отримали карту з маршрутним листом для проходження квесту та вирушили в незвичайну подорож. На кожній «станції» учнів чекали представники закладів освіти міста, зокрема Одеська державна академія технологічного регулювання та якості, а також представники ДП «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації метрології та сертифікації» для проведення презентації свого закладу з різноманітними цікавими завданнями, що розкривали специфіку різних професій та спеціальностей.
ДП «Миколаївстандартметрологія» представляв у квесті станцію «Метрологічна». До нас завітали 4 команди зі шкіл, які побачили презентацію станції, організовану в розважальній та інформаційно насиченій формі.
Заступник директора ДП «Миколаївстандартметрологія» Данилюк Денис Сергійович цікаво та жваво презентував учням роботу науково-технічного відділу метрологічного забезпечення геометричних вимірювань, науково-технічного відділу метрологічного забезпечення теплотехнічних вимірювань, науково-технічного відділу метрологічного забезпечення електричних, магнітних, радіотехнічних вимірювань та іонізуючих випромінювань, науково-технічного відділу метрологічного забезпечення механічних вимірювань, вимірювань рівня та об’єму речовин.
Шкільні команди стали активними учасниками конкурсу-вікторини, використовували тонометри для вимірювання тиску, вивчали особливості електричного опору тіла людини, визначали точну вагу за допомогою еталонної ваги та ін.
Старшокласники дізналися про методи і засоби вимірювань, важливість досягнення їх точності, про професію інженера-метролога, який здійснює контроль вимірювальної техніки.
Квест пройшов насичено, учні із задоволенням брали у ньому участь, пізнаючи різноманітний світ професій.
Усі учасники отримали дипломи за проходження квесту в різних номінаціях та заохочувальні винагороди.
Сподіваємося, що всі школярі отримали позитивні емоції від участі у цікавому квесті та усвідомили актуальність нових знань для вибору майбутньої професії.
Інформація
щодо проведення семінару «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення. Необхідність впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства» ДП «Миколаївстандартметрологія»
14 травня 2019 року фахівцями Органу з оцінки відповідності та Органу з сертифікації систем управління ДП «Миколаївстандартметрологія» було організовано та проведено семінар «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення. Необхідність впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства», у якому взяли участь представники 31 підприємства громадського харчування Миколаївської області, а саме: БВ «Меліоратор-Юг», БВ «Очаківський Sportium», БВ «Автомобіліст», БВ «Вікторія», дитячий спортивний табір «Морська хвиля», комплекс розваг і відпочинку «Родео Парк», кафе «Brazil», ресторан Pizza&Steak, Коблівський ЗЗСО, Український ЗЗСО, Рибаківський ЗЗСО, Новофедорівський ЗЗСО, Рибаківський ЗДО, Коблівський ЗДО, Новофедорівський ЗДО, Виноградненський ЗДО та інші.
Робочий момент семінару «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення. Необхідність впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства» ДП «Миколаївстандартметрологія»
Захід проходив на базі відпочинку «Нептун-1» Миколаївської області Березанського району с. Коблеве. Метою даного заходу було ознайомлення учасників семінару з вимогами чинних законодавчих та нормативних документів у сфері безпечності харчових продуктів.
Приміщення бази відпочинку «Нептун-1»
Заступник керівника Органу з оцінки відповідності ДП «Миколаїв-стандартметрологія» Тишкевич Вікторія Вікторівна відкрила семінар та презентувала доповідь «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення».
Заступник керівника Органу з оцінки відповідності - Тишкевич В.В.
Кравчук Світлана Федорівна, начальник відділу систем управління ДП «Миколаївстандартметрологія», провела презентацію доповіді щодо вимог чинного законодавства України, та надала роз’яснення щодо необхідності впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства та підприємств, що здійснюють діяльність у сфері виробництва харчових продуктів.
Начальник відділу СУ – Кравчук С.Ф.
Директором ТОВ «ЦНЛДІЕ» Гросвальдом А.А. було надано інформацію щодо необхідності проведення постійного контролю за продуктами харчування, які виробляються у закладах громадського харчування та періодичного проведення випробувань в акредитованих лабораторіях. Крім того було акцентовано увагу на проведенні дезінфекції на даних підприємствах.
З питань дезінфікуючих та миючих засобів (їх властивості, необхідної кількості та інше) виступив представник ТОВ «САНПЛЮС» Вербицька Олена Олександрівна, яка займається реалізацією сучасних дезінфікуючих та миючих засобів, які мають необхідні дозвільні документи для використання їх у харчовій галузі.
Під час семінару було обговорено та надано відповіді на всі поставлені запитання учасниками семінару.
Кого зацікавила дана інформація, пропонуємо звернутися до ДП «Миколаїв-стандартметрологія» за адресою: проспект Центральний, 11/5, м. Миколаїв.
Контактні дані:
- Орган з сертифікації систем управління: тел/факс (0512) 34-00-67, е-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..;
- Орган з оцінки відповідності: тел/факс (0512) 34-31-47, е-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
З повагою,
начальник відділу СУ
Кравчук С.Ф.
Страница 1 из 2