ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1» 45 років!

 

      У суботу, 17 жовтня 2015 року товариство з обмеженою відповідальністю «Миколаївський хлібзавод № 1» відзначило своє 45-річчя.

 

На фото директор ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1» Ракова А.А. та директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Романенко І.М.

 

     У цій урочистій події прийняли участь представники ДП «Миколаївстандартметрологія»: директор підприємства Романенко Ірина Михайлівна, заступник директора Цегельник Тетяна Григорівна, начальник метрологічного центру Болодурін Володимир Вадимович та начальник відділу систем управління Кравчук Світлана Федорівна.

 

На фото зліва направо: директор ДП «Миколаївстандартметрологія» Романенко І.М., начальник метрологічного центру Болодурін В.В.,заступник директора Цегельник Т. Г.

    Ювілярів прийшов привітати та нагородити грамотами: Миколаївський міський голова Гранатуров Ю.І., а також партнери та колеги підприємства.

 

 

Миколаївський міський голова Гранатуров Ю.І. та директор ТОВ «Миколаївський хлібзавод  № 1» Ракова А.А.

 

 

     За  ці  довгі роки завод зарекомендував себе як сучасне підприємство, лідер з виробництва хлібобулочної продукції в Миколаївській  області. Широкий  асортимент продукції  підприємства дозволяє задовольнити потреби найвибагливіших споживачів та забезпечити їх свіжим, смачним, духмяним, а головне корисним для здоров'я хлібом.

     На сьогоднішній день ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» - це високотехнологічне підприємство, яке входить в корпорацію відому під ТМ «Формула смаку», яка об’єднала виробників хлібобулочних та кондитерських виробів України.

     Особлива увага на хлібозаводі приділяється якості. Так, на базі підприємства працює сучасна атестована лабораторія, кваліфіковані спеціалісти якої постійно контролюють якість сировини та високий рівень виготовленої продукції. Вся продукція виробляється за класичними українськими рецептами, згідно вимог державних стандартів і санітарних норм.

    Виробничий процес на підприємстві: від закладки інгредієнтів до випічки хліба – автоматизований. Завод оснащений дев’ятьма технологічними лініями, які спеціалізовані на виробництві різних сортів хліба.

    ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» вже багато років дотримується політики поступової модернізації виробництва. Тільки в 2006-2011роках тут було введено в експлуатацію 30 одиниць нового обладнання, в тому числі три сучасні технологічні лінії, нова піч з виробництва формового хліба, що дозволяє істотно економити енергоресурси та оптимізувати виробництво.

   У листопаді 2012 року на ТОВ «Миколаївський хлібозавод №1» відкрита нова імпортна виробнича лінія потужністю 1600 батонів на годину або до 16,5 тонн хлібобулочної продукції на добу. Її основними перевагами є енергозбереження, оптимізація використання сировини, повна автоматизація процесу.

   Продукція ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» широко представлена в роздрібній торгівлі, супермаркетах, на ринках міст і сіл Миколаївської та Херсонської областей. Підприємство працює з бюджетними організаціями та дитячими закладами. Продукція представлена в мережах «Доярушка», «П’ятий океан», «Гиппо», «Делікатес». Також хлібозавод є основним постачальником хліба в національних мережах в Миколаївській та Херсонській областях: «Таврія – В», «Сільпо», «АТБ», «Єко-маркет», «Копійка», «Фудмережа», «Фуршет», «Амстор», «Метро», «Край», та «Фреш».

   Асортимент продукції ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» добре знайомий споживачам. Понад 60 найменувань хлібної продукції, серед яких як традиційні сорти хліба: «Хліб Корбутівський», «Хліб Горожанін», «Хліб Губернаторський», «Батон Звичайний», «Хліб Стаханівський», «Хліб Бородінський», «Рогалі Козацькі», «Хліб Елітний». Так і нові технологічні розробки: «Хліб Воскресенський», «Хліб Боярський», «Хліб Миколаївський», а також здобні вироби на будь-який смак «Булка Дніпропетровська», «Калач Ювілейний», «Витушка Миколаївська», «Булочка Таврійська», «Рулет домашній з маком» та багато  інших смачних хлібобулочних виробів.

   Вся продукція, випікається висококваліфікованими фахівцями, справжніми професіоналами своєї справи, які постійно працюють над удосконаленням якості традиційних видів продукції і над розробкою нових хлібобулочних та здобних виробів. Високий рівень професіоналізму, нові сучасні технології виробництва, забезпечують незмінну якість, відмінний смак та дозволяють продовжити термін зберігання виробів в домашніх умовах.

   Власний автопарк, обладнаний за останніми вимогами та згідно всіх санітарних норм дозволяє максимально скоротити час доставки продукції від виробника до торговельної точки.

   Запорука успіху ТОВ «Миколаївський хлібзавод №1» - якісна сировина і відповідальне ставлення до своєї роботи. Підприємство прагне задовольнити запити споживачів, а вони, в свою чергу, відповідають вдячністю і позитивними відгуками.

    У цьому році  ТОВ «Миколаївський хлібзавод № 1» прийняло участь у регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» представши два нових за смаком продукта – хліб «Боярський» подовий  та хліб «Миколаївський» формовий. Додавши до своїх досягнень два нових кубка та диплома переможця.

 

 

ДП «Миколаївстандартметрологія»