Печать

Регіональна дегустаційна комісія харчової продукції

     На базі ДП "Миколаївстандартметрологія" створено регіональну дегустаційну комісію харчової продукції відповідно до ДСТУ 3946:2018 «Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво нових та новітніх харчових продуктів», до складу якої входять висококваліфіковані провідні спеціалісти ДП «Миколаївстандартметрологія», контролюючих організацій, органів місцевого самоврядування, бізнесу, наукових органів.

     Метою створення регіональної дегустаційної комісії є:

      Приймальна комісія приймає позитивне рішення стосовно поставлення продукції на виробництво за таких умов:

Успішним проходженням процедури поставлення продукції на виробництво вважається, якщо акт підписали без зауваг не менше ніж 2/3 фактичного складу комісії.

Документи, які необхідно надати для проведення дегустації дослідного зразка нової продукції:

Наші контакти: 54029, проспект Центральний, 11/5

E-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.