25 березня 2016 року відбулось засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

 

 

 

     25 березня 2016 року відбулося чергове засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції.

 

 

Робочий момент засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

 

    На розгляд комісії свою продукцію представили товариство з обмеженою відповідальністю «Сандора» та товариство з обмеженою відповідальністю виробництво заморожених продуктів «ЕЛІКА».

    ТОВ «Сандора» надало для дегустації 3 види продукції:

-  сухарики зі смаком королівського краба ТМ «ХрусTeam Багет», що виготовляється згідно ТУ У 10.7-22430008-055:2014 «Сухарики. Технічні умови»;

-  сухарики зі смаком томатів та зелені ТМ «ХрусTeam Багет», що виготовляється згідно ТУ У 10.7-22430008-055:2014 «Сухарики. Технічні умови»;

-  сухарики зі смаком буженини та французької гірчиці ТМ «ХрусTeam Багет», що виготовляється згідно ТУ У 10.7-22430008-055:2014 «Сухарики. Технічні умови».

 

 

На фото зразки продукції ТОВ «Сандора» сухарики зі смаком королівського крабу
ТМ «ХрустTeam Багет»

 

      Товариство з обмеженою відповідальністю виробництво заморожених продуктів «ЕЛІКА», надало для дегустації 5 видів продукції:

 

-  «Містер Пельмень», що виготовляються згідно ТУ У 10.8-35048287-003:2007 «Напівфабрикати у тістовій оболонці заморожені. Технічні умови»;

-   пельмені «Народні», що виготовляються згідно ТУ У 10.8-35048287-003:2007 «Напівфабрикати у тістовій оболонці заморожені. Технічні умови»;

       

Пельмені "Народні" виробництва ТОВ ВЗП «ЕЛІКА»

 

-  роли з м’ясом, що виготовляються згідно ТУ У 10.8-35048287-003:2007 «Напівфабрикати у тістовій оболонці заморожені. Технічні умови».

-  котлети печінкові, що виготовляються згідно ТУ У 15.1-35048287-001:2007 «Напівфабрикати м’ясні та м'ясо-рослинні посічені. Технічні умови»;

- трубочки картопляні з м’ясом, що виготовляються згідно ТУ У 15.1-35048287-001:2007 «Напівфабрикати м’ясні та м'ясо-рослинні посічені. Технічні умови»;

 

 

 673 Трубочки картопляні з м’ясом виробництва ТОВ ВЗП «ЕЛІКА»

 

 

     Оцінювання представлених зразків продукції проводили члени дегустаційної комісії - фахівці департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму і департаменту агропромислового розвитку Миколаївської  облдержадміністрації; Головного управління ветеринарної медицини в Миколаївській області; Головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби в Миколаївській області; Інспекції з питань захисту споживачів у Миколаївській області; Державного підприємства «Центр з проблем захисту прав споживачів»; Миколаївського національного аграрного університету, товариства з обмеженою відповідальністю « Миколаївський хлібзавод № 1», фахівці Державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

    Члени дегустаційної комісії оцінили представлену продукцію на відповідність вимогам чинних нормативних документів: зовнішній вигляд, органолептичні показники, паковання та марковання і рекомендували продукцію до виробництва.

 

 

ДП «Миколаївстандартметрологія»