10.07.2015 року відбулось засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

      10 липня 2015 року відбулось чергове засідання регіональної дегустаційної комісії (РДК) харчової продукції.

 

 

Робочий момент засідання РДК харчової продукції

 

   Відкрила засідання голова РКЖ харчової продукції, директор ДП «Миколаїв-стандартметрологія» Романенко Ірина Михайлівна, яка привітала присутніх та побажала всім плідної роботи.

    На розгляд комісії два види своєї продукції представило товариство з обмеженою відповідальністю «Сандора»:

  - хрусткі сухарики зі смаком мисливських ковбасок ТМ «ХрусTeam», що виготовляється згідно ТУ У 10.7-22430008-055:2014 «Сухарики. Технічні умови»;

 

На фото зразки продукції ТОВ «Сандора» хрусткі сухарики зі смаком мисливських ковбасок ТМ «ХрустTeam»

 

 

   - апельсиново-персиковий нектар, що виготовляється згідно ТУ У 15.3-2243008.034:2005 «Соки, нектари фруктові та овочеві торговельної марки «Сандора». Технічні умови».

 

На фото зразки продукції ТОВ «Сандора» апельсиново-персиковий нектар

 

    Оцінювання представлених зразків продукції проводили члени дегустаційної комісії - фахівці департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Миколаївської  облдержадміністрації; Головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби в Миколаївській області; Миколаївської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування і послуг; Миколаївського національного аграрного університету; фахівці Державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Робочий момент засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

 

    Члени дегустаційної комісії оцінили представлену продукцію на відповідність вимогам чинних нормативних документів: зовнішній вигляд, органолептичні показники, паковання та марковання і рекомендували продукцію до виробництва.

 

 

  

ДП «Миколаївстандартметрологія»