31 жовтня 2014 року відбулось засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

        31 жовтня 2014 року відбулося чергове засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції.

 

Робочий момент засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

 

   На розгляд комісії свою продукцію представило Товариство з обмеженою відповідальністю «Сандора» та Товариство з обмеженою відповідальністю виробництво заморожених продуктів «ЕЛІКА».

       Товариство з обмеженою відповідальністю «Сандора» представило 2 види продукції:

 

- сироп на ароматичній сировині зі смаком апельсина «Мірінда», що виготовляється згідно ТУ У 10.8-22430008-006:2013 «Сиропи. Технічні мови»;

 

- напій безалкогольний сильногазований  на  натуральних ароматизаторах зі смаком апельсина «Мірінда», що виготовляється згідно ДСТУ 4069-2002 «Напої безалкогольні. Загальні технічні умови».

  

На фото зразки продукції ТОВ «Сандора»: напій безалкогольний сильногазований  на  натуральних ароматизаторах зі смаком апельсина «Мірінда»

 

 

        Товариство з обмеженою відповідальністю виробництво заморожених продуктів «ЕЛІКА» надало для дегустації 1 вид продукції:

 

- пельмені «Французькі», що виготовляються згідно ТУ У 10.8-35048287-003:2007 «Напівфабрикати у тістовій оболонці заморожені. Технічні умови»;

 

 

На фото зразки продукції ТОВ ВЗП «ЕЛІКА»: пельмені «Французькі»

 

       Оцінювання представлених зразків продукції проводили члени дегустаційної комісії - фахівці департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму і департаменту агропромислового розвитку Миколаївської  облдержадміністрації; Головного управління ветеринарної медицини в Миколаївській області; Головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби в Миколаївській області; Миколаївської обласної профспілкової організації працівників малого та середнього бізнесу «Єднання», Інспекції з питань захисту споживачів у Миколаївській області; Державного підприємства «Центр з проблем захисту прав споживачів»; Миколаївського національного аграрного університету, фахівці Державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

Робочий момент засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

 

     Члени дегустаційної комісії оцінили представлену продукцію на відповідність вимогам чинних нормативних документів: зовнішній вигляд, органолептичні показники, паковання та марковання і рекомендували продукцію до виробництва.

 

 

ДП «Миколаївстандартметрологія»