17.04.2014 року відбулось засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

    17 квітня 2014 року відбулося чергове засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції.

 

   На розгляд комісії свою продукцію представило Товариство з обмеженою відповідальністю «Сандора», Фермерське господарство «Владам», Товариство з обмеженою відповідальністю «Молочна компанія Дружба», Товариство з обмеженою відповідальністю виробництво заморожених продуктів «ЕЛІКА».

   Товариство з обмеженою відповідальністю «Сандора» представило 3 види продукції:

 -       яблучно-гранатовий нектар, що виготовляється згідно ТУ У 15.3-22430008-033:2005 «Соки, нектари фруктові та овочеві торговельної марки «Садочок». Технічні умови»;

  

 

На фото зразки продукції ТОВ «Сандора»: яблучно-гранатовий нектар

 

-       яблучно-гранатовий нектар розфасований в ПЕТ - пляшку, що виготовляється згідно ТУ У 15.3-22430008-033:2005 «Соки, нектари фруктові та овочеві торговельної марки «Садочок». Технічні умови»;

-       напій безалкогольний сильногазований на ароматизаторах «Пепсі-Джинга», що виготовляється згідно ДСТУ 4069-2002 «Напої безалкогольні. Загальні технічні умови».

  

На фото зразки продукції ТОВ «Сандора» напій безалкогольний сильногазований на ароматизаторах «Пепсі-Джинга»

 

    Фермерське господарство «Владам» представило 2 види продукції:

 -       нектар гарбузовий, що виготовляється згідно ТУ У 10.3-22430066-004:2014 «Консерви. Нектари. Технічні умови»;

 

 

 

На фото зразки продукції ФГ «Владам»: нектар гарбузовий

 

-       нектар гарбузово-морквяний, що виготовляється згідно ТУ У 10.3-22430066-004:2014 «Консерви. Нектари. Технічні умови».

  

На фото зразки продукції ФГ «Владам»: нектар гарбузово-морквяний

 

 

    Товариство з обмеженою відповідальністю «Молочна компанія Дружба» представило на розгляд членам регіональної дегустаційної комісії харчової продукції продукт сирний «Руський» 50 % загального жиру, в тому числі 1,5 % молочного жиру що виготовляється згідно ТУ У 15.5-00446569-005:2007 «Продукти сирні. Технічні умови».

  

На фото зразки продукції ТОВ «Молочна компанія Дружба» - продукт сирний «Руський» 50 % загального жиру в тому числі 1,5 % молочного жиру

 

    Товариство з обмеженою відповідальністю виробництво заморожених продуктів «ЕЛІКА» надало для дегустації 3 види продукції:

-         котлета «Куряча» в паніровці, що виготовляються згідно ТУ У 15.1-35048287-001:2007 «Напівфабрикати м’ясні та м'ясо-рослинні посічені. Технічні умови»;

-         млинці без начинки, що виготовляються згідно ТУ У 10.8-35048287-006:2012 «Млинці заморожені. Технічні умови»;

-         млинці з вишневим джемом, що виготовляються згідно ТУ У 10.8-35048287-006:2012 «Млинці заморожені. Технічні умови»;

  

На фото завідуюча лабораторією ТОВ ВЗП «ЕЛІКА»  Маслова Л.В.  зі  зразками продукції: млинці без начинки та млинці з вишневим джемом та головний технолог  ТОВ ВЗП «ЕЛІКА» Габібуллаєв Н.А

     Оцінювання представлених зразків продукції проводили члени дегустаційної комісії - фахівці департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму і департаменту агропромислового розвитку Миколаївської  облдержадміністрації; Головного управління ветеринарної медицини в Миколаївській області; Головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби в Миколаївській області; Миколаївської обласної профспілкової організації працівників малого та середнього бізнесу «Єднання», Інспекції з питань захисту споживачів у Миколаївській області; Державного підприємства «Центр з проблем захисту прав споживачів»; Миколаївської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування і послуг; Фермерського господарства «Органік - Сістемс», фахівці Державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації».

 

Робочий момент засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

   Члени дегустаційної комісії оцінили представлену продукцію на відповідність вимогам чинних нормативних документів: зовнішній вигляд, органолептичні показники, паковання та марковання і рекомендували продукцію до виробництва.

 

ДП «Миколаївстандартметрологія»