15.11.2013 відбулось засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

    15 листопада 2013 року відбулося чергове засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції.

 

Робочий момент засідання регіональної дегустаційної комісії харчової продукції

 

     На розгляд комісії свою продукцію представило товариство з обмеженою відповідальністю «Сандора», приватне підприємство «Малицький» та товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Малинівські молочні продукти»

 

     Товариство з обмеженою відповідальністю «Сандора» представило 2 зразки продукції:

- сливово-яблучний сік прямого віджиму ТМ «Садочок», що виготовляється згідно ТУ У 15.3-22430008.033:2005 «Соки, нектари фруктові та овочеві торговельної марки «Садочок». Технічні умови»;

- сироп на ароматичній сировині «Пепсі-Кола», що виготовляється згідно ТУ У 10.8-22430008-006:2013 «Сиропи. Технічні умови».

 

На фото зразки продукції сливово-яблучного соку прямого віджиму ТМ «Садочок» ТОВ «Сандора»

 

      Приватне підприємство «Малицький» надало для дегустації 3 види продукції:

- сосиски «Кордон блю» першого сорту, що виготовляється згідно ТУ У 15.1-37676558-001:2011 «Вироби ковбасні варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Технічні умови»;

- сосиски «Буренка» першого сорту, що виготовляється згідно ТУ У 15.1-37676558-001:2011 «Вироби ковбасні варені, сосиски, сардельки, хліби м’ясні. Технічні умови»;

- сосиски «М’ясні» вищого сорту, що виготовляється згідно ТУ У 15.1-31806583-002-2002 «Вироби ковбасні варені. Технічні умови».

 

На фото мерчандайзер ПП «Малицький» Шарапова К. із зразками  продукції:  сосиски «Буренка» першого сорту  та сосиски «Кордон блю» першого сорту

 

       Товариство з обмеженою відповідальністю «Торговий дім «Малинівські молочні продукти» надало для дегустації 1 вид продукції:

-   бринза, 40,0 % жиру, що виготовляється згідно ДСТУ 7065:2009 «Бринза. Загальні Технічні умови»;

На фото зразки продукції  ТОВ «Торговий дім «Малинівські молочні продукти»

     Оцінювання представлених зразків продукції проводили члени дегустаційної комісії: фахівці департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації; Головного управління державної санітарно-епідеміологічної служби в Миколаївській області; Головного управління ветеринарної медицини в Миколаївській області; Миколаївської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування і послуг; державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»; Міської харчової технологічної лабораторії виконавчого комітету Миколаївської міської ради; Миколаївського національного аграрного університету; Миколаївської обласної профспілкової організації працівників малого та середнього бізнесу «Єднання»; одного з провідних підприємств Миколаївщини – фермерського господарства «Органік Сістемс».

 


Робочий момент засідання. На фото зліва направо:заступник голови Миколаївської обласної профспілкової організації працівників малого та середнього бізнесу «Єднання» Ануфрієва Н.Б., заступник начальника головного управління ветеринарної медицини в Миколаївській області Дергач І.Е., доцент кафедри технології переробки, зберігання і сертифікації продукції тваринництва Миколаївського національного аграрного університету Назаренко І.В., виконавчий директор ФГ «Органік - Сістемс» Заїкіна Т.В.

 

     Члени комісії оцінили представлену продукцію на відповідність вимогам чинних нормативних документів: зовнішній вигляд, органолептичні показники, паковання та марковання і рекомендували продукцію до виробництва.

 

 ДП "Миколаївстандартметрологія"