Замовникам

Перелік документів щодо сертифікації систем управління

 

1. Система управління якістю (СУЯ) на відповідність вимогам ДСТУISO 9001:2015  «Системи управління якістю. Вимоги»:

 

1.1 Заявка на проведення сертифікації ситем управління

1.2 Опитувальна анкета на СУЯ на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2015

1.3 Перелік документів, які надаються Замовником для проведення поперднього оцінюваннясистеми управління на відповідність ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги»

 

2. Система управління безпечністю харчових продуктів (СУБХП) на відповідність ДСТУ ISO 2200:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-яких організацій харчового ланцюга»

2.1 Заявка на проведення сертифікації системи управління 

2.2 Опитувальна анкета на СУБХП на відповідність вимогам ДСТУ ISO 22000:2007   

2.3 Перелік документів, які надаються Замовником для проведення попереднього оцінювання системи управління безпечністю харчової продукції відповідно до ДСТУ ISO 22000:2007 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації харчового ланцюга»

 

3. Система екологічного керування (СЕК) на відповідність ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного керування. Вимоги та настанови щодо впровадження»:

 

3.1 Заявка на проведення сертифікації системи управління 

3.2 Опитувальна анкета на СЕУ на відповідність вимогам ДСТУ ISO 14001:2015

3.3 Перелік документів, які надаються Замовником для проведення попереднього оцінювання системи екологічного керування у відповідності з ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління Вимоги та настанови щодо застосування»

 

 

 

 ВИЗНАЧЕННЯ ТРИВАЛОСТІ АУДИТІВ, ТРУДОМІСТКОСТІ ТА ВАРТОСТІ РОБІТ З СЕРТИФІКАЦІЇ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ

 

 

РОЗГЛЯД АПЕЛЯЦІЙ. СКАРГ. ПРОПОЗИЦІЙ ТА ЗАЯВ

 

 

 ПОРЯДОК НАДАННЯ ПОСЛУГ З СЕРТИФІКАЦІЇ СИСТЕМ УПРАВЛІННЯ (МЕНЕДЖМЕНТУ)

 

 

ДЕКЛАРАЦІЯ ЩОДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ