Печать

У 2015 році фахівцями державного підприємства «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» спільно з Департаментом освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації було розпочато проект «Екскурсійні програми для освітян». Метою проекту є сприяння професійній орієнтації учнів та студентів, представлення повного обсягу можливостей у зв’язку з обраними майбутніми професіями.

   У рамках проекту студенти, учні закладів освіти мають змогу відвідати провідні підприємства Миколаївщини, вивчати виробничі процеси на місці виробництва продукції та спілкуватись з провідними спеціалістами і керівництвом підприємств, на яких проходять екскурсії.

   07.10.2019 відбулась екскурсія на ТОВ «Терновський хлібзавод» для студентів Миколаївського національного аграрного університету.


              Директор ТОВ «Терновський хлібзавод» Фарух Шахбабаєвич

   Миколаївцям та мешканцям інших районів Миколаївської області, так і за її межами добре знайомі хлібобулочні та здобні вироби хлібозаводу, серед яких традиційні і нові сорти пшеничних і житніх хлібів, а також батони, булочки на будь-який смак.

   Вся продукція випікається справжніми професіоналами своєї справи, що забезпечує незмінну якість, відмінний смак, дозволяє продовжити терміни зберігання виробів в домашніх умовах.

 

       Спілкування студентів МНАУ з директором підприємства Фарух Шахбабаєвичем

   Виробничі приміщення підприємства обладнані відповідно до вимог чинної законодавчої та нормативної документації

 

                Екскурсія по виробництву ТОВ «Терновський  хлібзавод»

 

                     Виробничий процес хлібо-булочних виробів

                    Виробничий процес хлібо-булочних виробів

                      Виробничий процес хлібо-булочних виробів

                        Продукція ТОВ «Терновський  хлібзавод»

 

                     Робочий момент екскурсії по підприємству


                Спілкування студентів МНАУ з фахівцями підприємства

   Протягом екскурсії студенти та викладачі Миколаївського національного аграрного університету ознайомились зі всіма технологічними процесами, роботою  обладнанням, з текстом маркування готової продукції, а також прийняли участь у дегустації хлібобулочної продукції та оцінили її органолептичні показники, зовнішній вигляд.

ДП «Миколаївстандартметрологія» запрошує до співпраці навчальні заклади Миколаївської області.

З питань співпраці звертайтесь до відділу стандартизації та науково-методичної роботи за адресою:

м. Миколаїв, просп. Центральний, 11/5 або за телефоном (0512) 34-60-27.  Начальник відділу Кременецька Олена Федорівна.