Печать

На базі ДП "Миколаївстандартметрологія" створено регіональну дегустаційну комісію харчової продукції відповідно до ДСТУ 3946:2018 Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Настанови щодо розроблення і поставлення на виробництво нових та новітніх харчових продуктів», ДСТУ 2391:2010 «Системи технологічної документації. Терміни та визначення основних понять», ДСТУ 3278-95 «Системи розроблення та поставлення продукції на виробництво. Основні терміни та визначення», ДСТУ 4582-2006 «Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення», ДСТУ-Н 7182:2010 «Молочна та м`ясна промисловість. Правила розроблення, оформлення та вимоги до змісту технологічної інструкції» та ін., до складу якої входять висококваліфіковані провідні спеціалісти ДП «Мико-лаївстандартметрологія», контролюючих організацій, органів місцевого самоврядування, бізнесу, наукових органів.

Метою створення регіональної дегустаційної комісії є:

Приймальна комісія приймає позитивне рішення стосовно поставлення продукції на виробництво за таких умов:

Успішним проходженням процедури поставлення продукції на виробництво вважається, якщо акт підписали без зауваг не менше ніж 2/3 фактичного складу комісії.

Документи, які необхідно надати для проведення дегустації дослідного зразка нової продукції:

Наші контакти: 54029, проспект Центральний, 11/5,

Тел.: (0512) 40-94-15; (095) 288-14-29

E-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Начальник відділу Кременецька Олена Федорівна