ДП «Миколаївстандартметрологія» є офіційним агентом Національного Органу стандартизації – ДП «УкрНДНЦ» з виготовлення та розповсюдження копій нормативних документів.

      Закони і основні нормативні документи, на основі яких проводяться роботи з виготовлення та розповсюдження копій нормативних документів:

  • Закон України «Про стандартизацію» від 05.06.2014 № 1315-VІІ;
  • Агентська Угода № 072 від 11.12.2013 (ДП «УкрНДНЦ»);
  • ДСТУ 1.5:2015 «Національна стандартизація. Правила розроблення, викладання та оформлення національних нормативних документів»;
  • ГОСТ 2.105-95 «ЕСКД. Общие требования к текстовым документам».

      Багатотисячний фонд нормативних документів ДП «Миколаївстандартметрологія» охоплює всі галузі промисловості: машинобудування, легку та харчову промисловість, сільське господарство, будівництво та ін.

      В процесі виробництва, зберігання, реалізації та сертифікації продукції, атестації виробництва, підтвердження щодо спроможності проведення вимірювань суб`єктами господарювання, сертифікації систем управління, впровадження системи НАССР, акредитації підприємств та організації, повинні використовуватись тільки офіційні легалізовані копії нормативних документів, що підтверджується нанесенням спеціального маркування (ідентифікаційного елемента та спеціального позначення з печаткою Агента).

      Відділ стандартизації та науково-методичної роботи ДП «Миколаївстандартметрологія» за заявками замовника здійснює:

  • виготовлення офіційних копій нормативної документації, що діють на території України – ДСТУ, ГОСТ, ДСТУ Б.В, ДСТУ EN, ДСТУ ІЕС, ДСТУ ISO, щомісячні інформаційні покажчики стандартів (ІПС) та ін. (зразок заявки);
  • актуалізацію фонду нормативних документів замовника, замовлення та одержання інформації щодо необхідних документів, прийнятих до них змін і доповнень, а також про терміни їх дії (зразок заявки);
  • абонентське обслуговування фондів нормативних документів замовника (зразок заявки);

Наші контакти: 54029, проспект Центральний, 11/5,

Тел.: (0512) 40-94-15; (095) 288-14-29

E-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Начальник відділу Кременецька Олена Федорівна