Нагородження переможців регіонального рівня всеукраїнської виставки-конкурсу «Я хочу жити в якісному світі» за 2018 рік

 

22 травня 2019 року на базі Миколаївської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. мистецтв і прикладних ремесел експериментального навчального закладу всеукраїнського рівня «Академія дитячої творчості» Миколаївської міської ради Миколаївської області відбулось урочисте нагородження переможців та учасників Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити в якісному світі» у 2018 році.

 

Директор МСШ «Академія дитячої творчості» Матвєєва Г.Д.

 

Захід розпочала директор МСШ «Академія дитячої творчості» Матвєєва Ганна Дмитрівна, яка звернулася з вітальним словом до присутніх. Вона привітала учнів із закінченням навчального року та призерів конкурсу – з перемогою у ньому.

Нагородження переможців регіонального рівня Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити у якісному світі» у 2018 році

 

Нагородження керівника методичного об’єднання вчителів малюнка та живопису Єрьоміної Катерини Іванівни

Нагородження учителя малюнка та живопису Віхорь Ольги Миколаївни

Нагородження учителя малюнка та живопису Гільової Ради Валеріївни

Нагородження учителя малюнка та живопису Фролової Наталі Володимирівни

 

 

Для вітального слова, вручення дипломів та подяк від ДП «Миколаївстандартметрологія» запрошено менеджера із забезпечення відповідності Цегельник Тетяну Григорівну, яка вручила диплом навчальному закладу за впровадження новітніх технологій та сучасних методів навчання, високопрофесійну підготовку дітей до участі у конкурсі та подяки за високопрофесійну підготовку дітей до участі у конкурсі, формування в свідомості наймолодших споживачів суспільства асоціативного уявлення про якісну, безпечну продукцію та популяризацію руху за підвищення якості життя керівнику методичного об’єднання вчителів малюнка та живопису Єрьоміній Катерині Іванівні й учителям малюнка та живопису Віхорь Ользі Миколаївні, Гільовій Раді Валеріївні та Фроловій Наталі Володимирівні. Також дипломами та цінними подарунками були нагороджені учні за призові місця на регіональному рівні Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюнка «Я хочу жити у якісному світі» у 2018 році.

Нагородження цінними подарунками від  представників партнерів виставки-конкурсу

Нагородження цінними подарунками від  представників партнерів виставки-конкурсу

Нагородження цінними подарунками  від представників партнерів виставки-конкурсу

Нагородження цінними подарунками  від представників партнерів виставки-конкурсу

Нагородження цінними подарунками  від представників партнерів виставки-конкурсу

Нагородження цінними подарунками від представників партнерів виставки-конкурсу

 Представники партнерів виставки-конкурсу, а саме: ТДВ «Баштанський сирзавод», ТОВ «Миколаївський хлібозавод №1», ТОВ ВЗП «Еліка», ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв», ПрАТ «Первомайський МКК», ТОВ «Сандора», ТОВ «Лакомка», ТОВ «Агро-Юг-Сервіс», ФОП Масловський та ПП «ПК «Золотой теленок» нагородили учасників конкурсу цінними подарунками та призами.

Учасники та переможці конкурсу залишилися задоволені отриманими подарунками та виявили бажання брати участь у регіональному рівні Всеукраїнської виставки-конкурсу дитячого малюка «Я хочу жити у якісному світі» у 2019 році.

За детальною інформацією щодо участі в конкурсі у 2019 році звертайтеся до відділу забезпечення документообігу підприємства.