Інформація

щодо проведення семінару «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення. Необхідність впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства» ДП «Миколаївстандартметрологія»

 

14 травня 2019 року фахівцями Органу з оцінки відповідності  та Органу з сертифікації систем управління ДП «Миколаївстандартметрологія» було організовано та проведено семінар «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення. Необхідність впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства», у якому взяли участь представники 31 підприємства громадського харчування Миколаївської області, а саме: БВ «Меліоратор-Юг», БВ «Очаківський Sportium», БВ «Автомобіліст», БВ «Вікторія», дитячий спортивний табір «Морська хвиля», комплекс розваг і відпочинку «Родео Парк», кафе «Brazil», ресторан Pizza&Steak, Коблівський ЗЗСО, Український ЗЗСО, Рибаківський ЗЗСО, Новофедорівський ЗЗСО, Рибаківський ЗДО, Коблівський ЗДО, Новофедорівський ЗДО, Виноградненський ЗДО та інші.

Робочий момент семінару «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення. Необхідність впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства» ДП «Миколаївстандартметрологія»

 

Захід проходив на базі відпочинку «Нептун-1» Миколаївської області Березанського району с. Коблеве. Метою даного заходу було ознайомлення учасників семінару з вимогами чинних законодавчих та нормативних документів у сфері безпечності харчових продуктів.

 

 Приміщення бази відпочинку «Нептун-1»

 

Заступник керівника Органу з оцінки відповідності ДП «Миколаїв-стандартметрологія» Тишкевич Вікторія Вікторівна відкрила семінар та презентувала доповідь «Сучасні вимоги законодавства до закладів розміщення та харчування. Категоризація готелів та аналогічних закладів розміщення».

 

 Заступник керівника Органу з оцінки відповідності - Тишкевич В.В.

Кравчук Світлана Федорівна, начальник відділу систем управління               ДП «Миколаївстандартметрологія», провела презентацію доповіді щодо вимог чинного законодавства України, та надала роз’яснення щодо необхідності впровадження НАССР в закладах ресторанного господарства та підприємств, що здійснюють діяльність у сфері виробництва харчових продуктів.

 

Начальник відділу СУ – Кравчук С.Ф.

Директором ТОВ «ЦНЛДІЕ» Гросвальдом А.А. було надано інформацію щодо необхідності проведення постійного контролю за продуктами харчування, які виробляються у закладах громадського харчування та періодичного проведення випробувань в акредитованих лабораторіях. Крім того було акцентовано увагу на проведенні дезінфекції на даних підприємствах.

З питань дезінфікуючих та миючих засобів (їх властивості, необхідної кількості та інше) виступив представник ТОВ «САНПЛЮС» Вербицька Олена Олександрівна, яка займається реалізацією сучасних дезінфікуючих та миючих засобів, які мають необхідні дозвільні документи для використання їх у харчовій галузі.

Під час семінару було обговорено та надано відповіді на всі поставлені запитання учасниками семінару.

        Кого зацікавила дана інформація, пропонуємо звернутися до ДП «Миколаїв-стандартметрологія» за адресою: проспект Центральний, 11/5, м. Миколаїв.

      

 

Контактні дані:

- Орган з сертифікації систем управління: тел/факс (0512) 34-00-67,                        е-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..;

- Орган з оцінки відповідності: тел/факс (0512) 34-31-47,                                          е-mail:   Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

 

З повагою,  

начальник відділу СУ  

Кравчук С.Ф.