На виконання  розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 27.02.2019 № 55-р «Про затвердження заходів реалізації в 2019 році Програми оздоровлення та відпочинку дітей Миколаївської області на 2019-2023 роки» 10 травня 2019 розу відбулася нарада з керівниками позаміських дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.  

     З метою забезпечення ефективної та своєчасної підготовки об’єктів дитячого оздоровлення та відпочинку до літнього оздоровчого сезону 2019 року до участі у нараді були запрошені керівники дитячих оздоровчих закладів та представники Миколаївської облдержадміністрації, Управляння Держпраці в Миколаївський області,                     ДП «Миколаївстандартметрологія», управління патрульної поліції Миколаївської області, ГУ Держпродспоживслужби у Миколаївський області, ГУ ДСНС у Миколаївський області. Доповідачі розглянули основні питання в межах своєї компетенції, висвітлили основні вимоги чинного законодавства. Учасники заходу мали можливість поставити питання до доповідачів та обмінятися думками з приводу організації оздоровлення дітей. Основною метою заходу стало вжиття спільних заходів для організації якісного та безпечного відпочинку дітей під час оздоровчої компанії 2019 року.

    З 17 травня 2019 року згідно  розпорядження голови Миколаївської облдержадміністрації від 27.02.2019 № 55-р «Про затвердження заходів реалізації в 2019 році Програми оздоровлення та відпочинку дітей Миколаївської області на 2019-2023 роки»  у відповідності до затвердженого графіку розпочинає свою роботу обласна комісія з перевірки готовності та дотримання умов безпеки життєдіяльності дітей в дитячих оздоровчих закладах Миколаївської області.

      Результати роботи комісії та сюжети, присвячені організації оздоровлення в дитячих оздоровчих закладах Миколаївської області будуть висвітлені у телепередачі на миколаївському обласному телеканалі «Март»: «На варті якості – ДП «Миколаївстандартметрологія».

Заступник керівника Органу з оцінки відповідності

ДП «Миколаївстандартметрологія»  Тишкевич  Вікторія Вікторівна

тел./факс: (0512) 34-31-47, 0504152455