Всеукраїнська спартакіада машинобудівниківу 2021 році

   З   17 по 20 червня 2021 року на базі відпочинку «Парадиз» с. Коблеве, Миколаївської області, Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Україна» за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації профспілок України, Всеукраїнських галузевих профспілок машинобудівних галузей: радіоелектроніки та машинобудування, автомобільного та сільськогосподарського машинобудування, машинобудівників та приладобудівників, машинобудування та металообробки провела Всеукраїнську спартакіаду машинобудівників.

   З вітальним словом до учасників та організаторів Спартакіади звернулася Голова ГО «ВФСТ «Україна» Наталія Омельчук.

   На адресу учасників Спартакіади надійшло привітання від Голови Федерації профспілок України Григорія Осового.

   Програма Спартакіади включала змагання з 5 видів спорту: гирьовий спорт, теніс настільний, футзал, шахи та шашки.

   У фінальних змаганнях Спартакіади прийняло участь 5 збірних команд машинобудівних підприємств України: ДП «ВО «Карпати» (м. Івано-Франківськ), ПАТ «Новокраматорський машзавод» (м. Краматорськ Донецька обл.), ДП «Миколаївстандартметрологія» (м. Миколаїв), ДП «Одесастандартметрологія» (м. Одеса), ДП «Укрметртестстандарт» (м. Київ).

   Активну участь у Всеукраїнській спартакіаді машинобудівників у 2021 році приймали і фахівці ДП «Миколаївстандартметрологія» які як і завжди зайняли призові місця у багатьох видах спорту.