У зв`язку з набранням чинності Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів» № 2639-VIII від 06.12.2018, для підприємств-виробників стало актуальним замовлення послуг щодо аналізу тексту та надання методичної допомоги щодо розробки тексту маркувальної етикетки харчової продукції.

Вимоги нового Закону України поширюються не тільки на виробників харчових продуктів на всіх етапах виробництва та обігу, але і на харчові продукти, що призначені для кінцевого споживача, зокрема такі, що реалізуються у закладах громадського харчування. Відповідно до вимог Закону України інформація про харчовий продукт має бути точною, достовірною та зрозумілою для споживача та не повинна вводити в оману стосовно характеристик, властивостей, складу харчових продуктів. Ця вимога поширюватиметься як на рекламу харчових продуктів, так і на спосіб розміщення та представлення харчових продуктів для реалізації, зокрема форму, зовнішній вигляд, упаковку.

Фахівці відділу стандартизації та науково-методичної роботи ДП «Мико-лаївстандартметрологія» надають послуги щодо:

  • аналізу тексту маркувальної етикетки харчової продукції; (зразок заявки).
  • щодо розробки тексту маркувальної етикетки харчової продукції. (зразок заявки)

 

Наші контакти: 54029, проспект Центральний, 11/5,

Тел.: (0512) 40-94-15; (095) 288-14-29

E-mail: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра., Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.

Начальник відділу Кременецька Олена Федорівна

Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net Как правильно варикоз лечить