КВЕСТ-ГРА  «ПРОФІ-travel»

 

Робочий момент квесту

     У липні 2019 року на базі оздоровчого табору «Дельфін» (с. Мала Корениха) Миколаївським міським центром зайнятості спільно з Державним підприємством «Миколаївський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» та Миколаївським філіалом Комп’ютерної академії «ШАГ» організовано і проведено профорієнтаційний інтерактивний захід – квест-гру для молоді під назвою «ПРОФІ-travel». У заході взяли участь діти різних вікових груп, які відпочивають у таборі.

   Квест пройшов у змагально-мотиваційній, інтелектуально-ігровій формі. Працівники ДП «Миколаїв-стандартметрологія» (Коноплін Євген Борисович, начальник відділу забезпечення технічного і санітарного стану будівель, приміщень та транспорту; Матвєєва Катерина Олегівна, інженер відділу маркетингу, реалізації робіт, послуг та ЗВТ) взяли активну участь у профорієнтаційній роботі з молоддю м. Миколаєва і презентували професію «метролог» для старшої вікової категорії хлопчиків і дівчаток з метою підняття її престижу серед молоді.


   

Участь у вікторині

     Учні дізналися про одиниці та еталони вимірювань, розгадували загадки, кросворди про одиниці виміру, брали участь у вікторині, бліц-опитуванні, у грі зі словами на метрологічну тему.

 Інтелектуальна гра

Практичне заняття з вимірювання маси предметів

     Під час заходу проводилися також практичні заняття з вимірювань маси предметів (годинник, окуляри, монети) на механічних та електронних вагах і вимірювань товщини предметів за допомогою штангенциркуля.
     Квест пройшов насичено і жваво, діти із задоволенням брали у ньому участь. Сподіваємося, що вони отримали позитивні емоції від участі у цікавому квесті та згодом обґрунтовано підходитимуть до вибору майбутньої професії.

ДП «Миколаївстандартметрологія»